Marketing Digital

Si vols aconseguir més visites a la web i per tant més clients, llavors necessites estratègies de Marketing Online. Les estratègies sempre estaran basades en com estigui el projecte en l’actualitat, així com el potencial de la mateixa.

SEO

Estratègies de posicionament web

Un cop analitzat el mercat i establertes les metes de creixement, així com una anàlisi de la web, podrem establir les estratègies de creixement. Caldrà millorar el SEO, el SEM o tots dos. Però es partirà de la base a la qual treballarem, millorarem el SEO / SEM per posteriorment analitzar i tornar a millorar si cal.

La nostra idea no és vendre’t fum. Volem oferir-te idees i camins pels quals la teva empresa pot millorar i d’aquesta manera aconseguir més clients i més ingressos. Sol·licita una entrevista gratuïta per veure si és possible millorar les estratègies en el teu negoci.

SEM

Trànsit web de Pagament

Amb Google Adwords podem crear estratègies per tal d’arribar de manera molt ràpida als clients. Gairebé d’un dia per l’altre depenent el sector podem aconseguir contactes. 

Xarxes Socials

Manteniment i Publicitat

Fem de les xarxes socials un mitjà més de comunicació. D’aquesta manera, no només et coneixeran per la web sino també per la imatge de marca que tens i lo actiu que estiguis. 

cro

Optimització de la conversió

Millorem la conversió de la pàgina web per tal que puguin accedir i contactar més aviat i més ràpid. A més, es poden fer tests A/B per provar quines versions poden convertir millor. 

Analítica web

El que no es mesura no es pot millorar

Mapes de Calor, Google Analytics, Tag Manager i eines de mesurament web de qualitat com Ahrefs, Semrush i Sistrix.

Estem preparats per dur-te la web. i tú?

Contacta amb nosaltres, surt del cau i comunica’t!