Creació de Webs

Tant és si necessites una web per un petit negoci com per una empresa més gran, n’hem creat gairebé un centenar de webs. Tenim molta experiència i ens encanta estar sempre actualitzats per tal de poder crear les webs més modernes i fàcils d’utilitzar. 

creacio de webs

disseny de marca

Disseny Web i Disseny Gràfic

Per les pàgines web adaptem les plantilles més boniques i millorem la navegació i els colors a la teva imatge de marca per tal que expressin la teva manera de comunicar-te. 

A més, podem crear-te el que necessitis per la teva estratègia de comunicació digital, des d’un logotip fins un cartell publicitari. 

posicionament web

Webs que posicionen

Tant si necessites una estratègia a curt termini (SEM) com a llarg (SEO) t’ajudem a que optimitzis el teu pressupost. 

seo local

Geo Localitzades

Competir a nivell nacional és força difícil i caldrà una estratègia i inversió molt forta, però segons la teva localitat podem posicionar-te per tal que puguis obtenir clients i estiguis dels primers a la teva localitat. 

geo localitzades

Xarxes Socials

Llestes per Compartir a les xarxes Socials

Una bona estratègia digital també inclou xarxes socials. No totes son per tots els negocis, així que t’ajudem a que entenguis quines son les més adients, que podem captar clients ràpidament i també establir una  bona comunicació amb ells. 

xarxes socials

fetes amb cms de qualitat

Auto Gestionables

Si necessites canviar contingut de la web podem formar-te per tal que tinguis totes les eines al teu abast. 

web auto gestionable